Alla inlägg under september 2009

Av Anita - 23 september 2009 13:58

Himlen är oskyldigt blå...


Av Anita - 23 september 2009 13:45

Näst intill omöjligt att få Frans att somna inne dagtid så nu är vi ute på sövar-promenad för andra gången idag. Men det är verkligen inte synd om oss för solen värmer skönt å vinden fläktar i håret.. Vi njuter av hösten och klämmer en tumme för att den ska fortsätta vara lika fin och lååång!


Filten hade vi tappat förra promenaden, insåg vi när vi skulle ut igen, men turligt nog hittade vi den faststoppad mellan två postlådor på gården. Tackar den vänliga själen som hängde upp den synligt och inte tog med den hem!

Av Anita - 23 september 2009 13:37

Frans vill gärna vara där Eros är, om det så innebär PÅ Eros I korgen! :)

Av Anita - 21 september 2009 11:05

Planerade att gå till öppna förskolan idag på förmiddagen. Allt gick enligt planerna ända tills jag var på traskande fot påväg till stället...då somnade Frans såklart i vagnen. Så jag vände och gick hem igen så han inte skulle behöva väckas ur sin skönhetssömn och nu har han blivit 1,5 timme vackrare! Dax för lunch åt honom och sen lunch åt mig (och hans pappa som tänker komma hem idag och äta med oss) och därefter brukar det tyvärr vara ganska folktomt på öppna förskolan. Gjorde ett försök med ett eftermiddagsbesök förra veckan men det innebar att jag och Frans fick rå om fröken alldeles ensam där. Så...eftermiddagen idag kanske får bli en Moravända istället och införskaffa Winnerbäcks nya skiva som har "release" idag! Och öppna förskolan får sig kanske en chans till imorgon Glad.


Av Anita - 20 september 2009 19:25
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Anita - 18 september 2009 13:43

Medan Frans sover gott ute i duggregnet utanför stugan myser vi inne framför brasan efter lite höstpyssel. Kall fläskpannkaka blev det till lunch å d va så gott! Är så härligt att vara åter i vårt paradis!!! :)

Av Anita - 16 september 2009 21:16

Idag fick förmiddagen bestå av att packa in Frans och barnvagn i bilen å köra ner till svärföräldrarna. Ut med vagn å barn, promenera tills Frans somnat..sen sov han skönt i solen medan jag plockade lite äpplen att ta med hemöver/norröver imorgon. Skönt hade jag det också i solen för övrigt!

Av Anita - 15 september 2009 14:47

Börjar känna små taggar av tänder i Frans överkäke på båda sidorna om framtänderna idag. Senaste dagarna tycker vi att han har börjat prata mer nyanserat också. Nu händer det saker, igen! Glad

Ovido - Quiz & Flashcards