Alla inlägg under mars 2010

Av Anita - 6 mars 2010 09:38
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Anita - 3 mars 2010 13:22

Vi sitter i bilen på väg hem till norr. Det har varit en ovanligt händelserik resa hittills. Frans har lärt sig att säga "skoter", vi har bytt en överfull bajsblöja på Frans i en fullpackad bil med för lite våtservetter..., har hört trafikmeddelande om en bil körandes i fel körriktning på en vägsträcka med mitträcke vi nyss passerat och vi har ätit vaniljsemlor för första gången i livet. Så kan en bilresa med oss se ut.

Av Anita - 3 mars 2010 08:35

Är Sveriges mål att inga barn ska kunna amma någon längre period?

Det blir i alla fall resultatet om politikerna får som de vill och lyckas tvinga föräldrar att dela lika på föräldraledighetsdagarna. För vad jag vet kan inte pappor amma.

Jag tycker det är jätte bra med pappor som är hemma med sina barn. Jag tror att det stärker relationen mellan pappa och barn samt ger mannen en större förståele för hemmasysslorna och kvinnan bättre insikt om hur det är att inte kunna träffa sitt barn alla dagar pga. jobb samt hur det är att slå om från yrkesarbetande till förälder på 2 sekunder när man kommer hem efter jobbet på dagarna. Men borde det inte vara upp till varje familj att själva få betämma vad som är bäst vid fördelningen av föräldradagar för just dem??? 

Av Anita - 3 mars 2010 08:33

Hittills har ungefär 700 personer rapporterats omkomna, varav EN SVENSK MAN, i jordbävningen i Chile! Så säger man på nyheterna ikväll. EN SVENSK MAN! Jag tycker det är sjukt att nyheterna lägger så stor tid på att informera om denna man, hur gammal han var, vad han gjorde i Chile osv. Är hans Svenska liv mer värt än 699 Chilenska liv???

Ovido - Quiz & Flashcards