Alla inlägg den 20 juli 2010

Av Anita - 20 juli 2010 22:00

Hörde en debatt om statliga bordeller på radion här om dagen. En kvinna som arbetat som prostituerad ringde in och förespråkade statliga bordeller med tanke på att "arbetet" utförs vare sig det är lagligt eller inte. Därför menade kvinnan att det är lättare att hålla koll på "arbetarna" och "arbetstagarna" om prostitution blir lagligt.


Jag tror att kvinnan kan ha rätt i detta. Som det är idag tror jag att många kvinnor far illa just för att de måste smussla och smyga med det de gör. Med ett öppnare samhälle skulle det blir svårare för "arbetsgivarna" (läs hallickarna) att utnyttja dessa kvinnor. Säkerheten när de utför sitt "arbete" skulle kunna bli mer säkrat och tryggt.

Sen finns det troligen flera negativa sidor med att legalisera prostituton/bordeller också men dessa tankar tror jag inte man ska förringa... 



Av Anita - 20 juli 2010 21:45

  

Det är väl klart att man är en stor kille och går ända ner från landsvägen själv!

Av Anita - 20 juli 2010 21:41

 



   


  

Av Anita - 20 juli 2010 21:20

Efter en månad i sommarstugan fanns det en del att göra på tomten trots massa hjälp med blomvattning och gräsklippning av M's familj. Stort tack till dem!! Utan deras hjäp hade jag nog inte velat komma hem igen  .


Idag har vi haft stora utedagen. Rabatterna är rensade, trädgårdslandet har befriats från ogräs och "pärlanne" har förvandlats från läggda till just vad det är. Gräsmattorna är klippta och kanterna trimmade. Huset och bilen är dammsugna... Vi har alla duschat och sen sen ätit lite mjukglass nere vid kajen som belöning efter dagen.


Här kommer lite bilder från tomten.


FÖRE:

  


EFTER:

  



Trädgårdslandet efter lite "hjälp":

  


Sen blommar det ju fortfarande lite också.

Funderar dock vad det heter det som blommar...?

       


Det har varit en riktigt bra och kreativ dag! Det är riktigt roligt att jobba ute såhär, särskilt när det inte är så mycket mygg och broms! Jag hade nog glömt att sommaren inte alltid innebär miljarder myggor, bromsar, knort.... Vi har varit ute hela dagen och visst har vi sett lite broms men bara EN mygga och några myggbett har jag då inte fått idag!   


Ovido - Quiz & Flashcards