Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av Anita - 9 augusti 2010 18:35

"-Titta fåglar! ...äta upp dom." Frans pekar mot fåglarna på telefontråden vid vägen. Dagens konstigaste men roligaste kommentar :) Men vad har han fått det ifrån?


Av Anita - 9 augusti 2010 12:23

Det känns som vi haft en drömsommar. Mycket ledig tid tillsammans hela familjen, mycket tid med nära och kära i norr i vårt paradis, vädret har inte varit fy-skamm och vi har även hunnit med några små semesterutflykter till både Umeå, dansbandsveckan i Malung och Storsjöyran. Men...

...nu börjar vardagen knacka på dörren och det är dax att vakna upp ur drömmen och kasta sig in i verkligheten.


M har börjat jobba idag, F börjar inskolning på dagis på onsdag och jag börjar jobba igen nästa måndag. Just nu känns det, vill inte kalla det gruvsamt heller men, i alla fall väldigt nytt. Vi ska få in nya rutiner här hemma, efter två år när någon av oss alltid varit föräldraledig, och det blir en del pusslande med scheman för att få till kvällsarbetspass för mig med M's nattjourer. Men det handlar bara om en inkörsperiod, även vi föräldrar måste ju få lite inskolning innan allt kan fungera bra och kännas "vardag". Skönt blir det i alla fall att gå ner till 75% i arbetstid så F får kortare dagar på dagis, det blir en bra start så i alla fall.

  

Ovido - Quiz & Flashcards