Alla inlägg under november 2009

Av Anita - 21 november 2009 17:40
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Anita - 17 november 2009 10:05

Snart åker jag iväg med jobbet till Stockholm. Tåget går kl. 12.23 från Mora och vi beräknas vara åter på torsdag kl. 17.35 Vi ska på studiebesök på Dalens sjukhem och träffa SPN (Svenskt Palliativt Nätverk). Sen ska vi fira att teamet firar 10 år med mat på italiensk restaurang och besöka någon show. Sen på torsdag fm. skulle vi få lite tid för shopping också.

Mamma är här och tar hand om och myser med Frans medan jag är borta eftersom Marcus ska till Falun på en kurs. Känns länge att vara borta från Frans men jag hoppas det blir roligt i stora staden så det blir värt det, och det tror jag Glad.

Nä, nu måste jag äta lite lunch innan det är dax att ta väskan och bege sig.

Av Anita - 16 november 2009 08:37

Så var vi till huset igår och träffade ägarna. Vi fick titta runt en gång till och sedan gick vi igenom lite formaliteter. Tyvärr så var de inte så pigga på att få vänta någon månad med hyran utan ville verkligen hyra ut från 1/1 2010, vilket innebär att vi kan måsta stå med två dubbla hyror, om inte hyresgästerna som övertar vår lägenhet kan tänka sig att överta den lite tidigare än 1/3, och det känns ju inte jätte roligt direkt. Men vad ska vi göra annat än betala och se glada ut?

Vi får gärna börja köra dit saker före 1/1, så vi får väl se hur vi gör. Kanske att vi kan flytta förråden eller så tidigare.

Känns i alla fall som att det kommer att kunna bli jätte bra där för oss! Glad

Av Anita - 14 november 2009 09:48

Snöar gör det! Men jag säger inte nej till det! Glad

När vi vaknade imorse var marken vit av snö och hela morgonen har det snöat stora fina flingor. Det är så fint! All höstsmuts göms under ett fint vitt täcke.

Tyvärr har gradtalet krupit upp över nollan nu och flingorna blivit mindre... M tittade på vädersidan www.yr.no och konstaterade att de lovat upp emot 6 plusgrader närmsta dagarna så det är bara att inse att detta vackra kommer att försvinna igen. Trist men sant.

Hoppas bara att vi får vitt till advent, det vore mysigt, och att december och framför allt julen får bli riktigt kall och fin! Det klämmer i alla fall jag en stor tumme för!


 

Av Anita - 13 november 2009 10:53

...det kan vara riktigt romantiskt...

  

...och gott!Glad 


En liten hälsning till maken smög sig in här också! Flört

Av Anita - 13 november 2009 10:44
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Anita - 13 november 2009 10:39
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Anita - 13 november 2009 10:30
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards